UTEDO: Utsikt fra DNT-hytta Vasstindbu i Romsdalsfjellene.
UTEDO: Utsikt fra DNT-hytta Vasstindbu i Romsdalsfjellene.

Hvilken DNT-hytte er Norges fineste?

Har du en hytte-favoritt du vil dele med flere? Denne våren og sommeren skal DNTs medlemsmagasin Fjell og Vidde kåre Norges fineste DNT-hytte.

Publisert Sist oppdatert

DNT har nesten 500 overnattingshytter i hele landet fra Finnmarksvidda i nord til Kristiansand i sør. Noen av hyttene har knapt besøk i løpet av året, mens Haukeliseter, den mest besøkte, har over 22 000 registrerte overnattinger hvert år.

Nå skal DNTs medlemsmagasin Fjell og Vidde kåre Norges fineste DNT-hytte. Har du en hyttefavoritt du vil dele med flere, sender du hyttenavn og en kort begrunnelse (maks 250 ord) til redaksjonen@dnt.no innen 25. mai 2020.


Fortell oss hvorfor nettopp denne hytta er så spesiell. Er det utsikten fra utedoen? Turmulighetene? Vertskapet? Peisestua? Fraværet av andre folk? Eller er det stemningen og de andre gjestene som bidrar til at dette har blitt din hytte-favoritt?

OBS! Stengte hytter:

For å unngå spredning av Corona-viruset, har DNT innstilt all aktivitet fram til 1. mai, og DNTs hytter er stengt.
Les oppdaterte råd på dnt.no

– Den tillitsbaserte hyttedelingen og kulturen vi startet med for 150 år siden, er bærekraftig og unik i verdenssammenheng. Hyttene er også den viktigste grunnen til at medlemmene våre melder seg inn og fortsetter å være medlem og utforske nye turtilbud, sier generalsekretær Dag Terje Klarp Solvang.

Alle som sender inn hyttenominasjoner, er med i trekningen av 25 gavekort på overnatting på DNTs hytter. Med utgangspunkt i de beste begrunnelsene vil en jury velge ut finalistene og fra starten av juni åpnes det for avstemning på ut.no.

Til høsten offentliggjør vi «Norges fineste DNT-hytte» i Fjell og Vidde.

Solbjørg Kvålshaugen er vertskap på Fondsbu i Jotunheimen
Solbjørg Kvålshaugen er vertskap på Fondsbu i Jotunheimen
Powered by Labrador CMS