WOW-FAKTOR: Dra til steder der du kan padle i omgivelser som gir deg minner for livet.
WOW-FAKTOR: Dra til steder der du kan padle i omgivelser som gir deg minner for livet.

Tre DNT-padlehytter til «bucketlista»

Fant du padlegleden i sommer? Eller kanskje er du en erfaren padler som søker nye steder å utforske? Sjekk ut disse fine padlehyttene.

Publisert Sist oppdatert

Dra åra gjennom blikkstille fjellvann, med utsikt over furutoppene eller med fjordens havsalt i nesa. Det er ikke mye som slår en skikkelig fin padleopplevelse i flotte omgivelser. Kombiner det med middag og overnatting på en av disse tre flotte padlehyttene og dagen vil være komplett!

Telemarks kystperle

På nordspissen av Jomfruland, midt i hjertet av Nasjonalparken finner du Øitangen. Et vidunderlig sted blant trærne med store uteområder, brygge og badestrand like ved.

Året rundt tilbyr denne flotte hytta, også kalt Telemarks kystperle, gode overnattingsmuligheter og knallbra padleomgivelser. Det er lett å komme seg hit med taxibåt.

Hytter utenfor allfarvei

"UT anbefaler er et DNT-prosjekt som ønsker å vise frem fantastiske hytteperler i storslåtte, lune og stormfulle omgivelser. Dette er steder som tåler mer trafikk og som DNT, i samarbeid med Norsk Tipping, vil løfte frem slik at flere kan få glede av dem.

Bli DNT-medlem

VAKKERT: Øitangen byr på flotte omgivelser for padleentusiaster.
VAKKERT: Øitangen byr på flotte omgivelser for padleentusiaster.

Seilerhytta

Er du på utkikk etter en padlehytte hvor du ikke mister synet av havet en eneste gang? Da er Seilerhytta på Tvedestrand, rett utenfor Borøya, noe for deg. Her kan du padle, spise og sove med sjøsprøyten i tankene.
Hytta ligger idyllisk til med havutsikt mot Møkkalasset fyr, og med kort vei til holmer og skjær i Raet Nasjonalpark.
Man kan enkelt nå hytta enten med egen båt eller med taxibåt. Hytta har i alt fem soverom, så her er det plass til hele din padleentusiastiske vennegjeng.

SJØLUFT: Dette er en Padlehytte med stor "P"!
SJØLUFT: Dette er en Padlehytte med stor "P"!

Norges flotteste kysthytte

Dra til Vesterålen Turlags mest populære hytte, Guvåghytta. Start dagen ute i morgensola med utsikt over Vesterålsfjorden før du tar åra fatt og får en padleopplevelse i omgivelser du sent vil glemme.
Det er heller ikke feil å avslutte dagen rundt den etablerte bålplassen på området for å snakke om dagen som har gått.

UTSIKT: Denne utsikten har skikkelig WOW-faktor.
UTSIKT: Denne utsikten har skikkelig WOW-faktor.